Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (ΝΟΚ)
ΑΝΩ ΑΕΤΟΣ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ
34001

karma-tasos@hotmail.com

Αγώνας Αλιείας Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου 2014

2014-08-26 09:49

Αγώνας Αλιείας Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου 2014

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Αυγούστου ο καθιερωμένος αγώνας αλιείας παίδων του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου. Ένας αγώνας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο λιμάνι της Καρύστου και φέτος έλαβαν μέρος σε   αυτόν παιδιά ηλικίας  από 2  έως 13 ετών. Φέτος η συμμετοχή έφθασε τα 184 άτομα.

 

 

 

Οι μικροί ψαράδες  αφού παρέλαβαν τα δώρα τους  ( από μια ρόδα με αγκιστράκια και   δόλωμα ,    μια μπλούζα, ένα καπελάκι και ένα μπουκαλάκι με νερό  ) έδωσαν δυναμικά το παρόν και έδειξαν σε όλους εμάς  τους μεγάλους που τους παρακολουθούσαμε ότι ξέρουν και να ψαρεύουν αλλά και να αγωνίζονται. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την άριστη συμπεριφορά τους.

 

Μεγάλη βοήθεια  στην όλη προσπάθεια είχαμε από την Διευθύντρια της  Τράπεζας Πειραιώς  Καρύστου  κας  Νεκταρίας Χέλμη . Να αναφέρουμε τους χορηγούς του αγώνα που στήριξαν  την όλη εκδήλωση  και ήταν  η Εταιρεία ΣΙΜ Α.Ε., το περιοδικό Boat & Fishing των Καρυστινών Δρόσου Αντώνη και Πολυχρονίου Γιώργου  , το κατάστημα με είδη αλιείας του Κυριάκου Δικέλα,  και η ιστοσελίδα In-Karystos.gr  που πρόσφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες τα δωράκια τους .

Η  προσφορά νερών   στους ψαράδες ήταν  ευγενική χορηγία από   την εταιρεία  Δίρφυς και ο πάγος για να τα έχουμε δροσερά από τον Μιχάλη Βουτσή .   

 

Η Διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς  Καρύστου  κα. Νεκταρία Χέλμη

 

Να ευχαριστήσουμε το Νοσοκομείο Καρύστου που ήταν δίπλα μας για ακόμη μια φορά με τους γιατρούς Αλέξανδρο Γιαννούλη και Μάκη Λυκούδη καθώς και το Λιμεναρχείο Καρύστου που ήταν αρωγός στην προσπάθεια μας ώστε η προβλήτα να είναι ελεύθερη από σκάφη για να ψαρέψουν οι μικροί μας φίλοι.

 

Παρόν στην εκδήλωση και η  εκπρόσωπος του Ο.Λ.Ν.Ε στην περιοχή μας  κα Γεωργία Ράπτη που μας βοήθησε  στην παροχή ρεύματος. 

 

Πρώτος νικητής ο Σαντοριναίος Γιάννης, δεύτερος ο Καδόγλου Βαγγέλης και τρίτος ο Παπαγεωργίου Γιάννης.

 

Μεγαλύτερο ψάρι ο Κούνουπας Πέτρος (190 γραμμάρια) και μικρότερος αθλητής ο Δικέλας Νίκος (2 ετων)

 

Αλιεύματα επίσης παρέδωσαν αλφαβητικά οι: Βάσιου Αντωνία, Βέλια Γιούργκεν, Βερούχης Λευτέρης, Γκίνης Γιάννης, Δρόσου Μαρία, Καλλιανιώτης Αντώνης, Κάργας Δημήτρης, Κάργας Λευτέρης, Κούνουπας Δημήτρης, Λιλόγλου Ελευθερία, Λιλόγλου Μαρία, Μαστροδήμας Σπύρος, Μήτρου Γρηγόρης, Μιχάλης Γιώργος, Μούτσης Κωνστ/νος, Ντεντες Θεόδωρος, Παπαγεωργίου Γιώργος, Ποδαράς Παναγιώτης, Σαλέας Χρήστος και Τσαλαπάτης Αντώνης.

 

 

 

 

Οι νικητές του αγώνα και ο μικρότερος αθλητής

 

 

Όλοι μικροί –μεγάλοι πέρασαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα και κατά γενική ομολογία όλων ήταν  μια εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους άρτια οργανωμένη    και αυτό οφείλετε  στα μέλη του Δ.Σ του Ναυτικού Όμιλοι Καρύστου και ιδιαιτέρως στον Γραμματέα του ΝΟΚ  , Αντιπρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου και  Πολιτισμού –Τουρισμού-Αθλητισμού του Δήμου Καρύστου   Δρόσου  Κωνσταντίνου που είχε  αναλάβει  την ευθύνη  του αγώνα.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ  ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ